Red Viagra online Comprar Viagra Kamagra kaufen Lida Daidaihua Levitra opiniones Levitra Generika Priligy Generico Kamagra 100 mg Cialis Black online Levitra Vardenafil Kamagra Gold online Cialis Original Preis Kamagra 100 Viagra kaufen acheter viagra Levitra 20 mg Viagra Original Super Kamagra Original Potenzmittel Cialis Soft Cialis y Levitra Levitra Original Viagra Generico Lida kaufen Levitra 20mg
Bodrum Torba'da
ev konforunda bir yaz tatili...
Viagra Pour Femme Generic Viagra Caps Lida kundenrezensionen Original Testpakete Levitra Generisk Meizitang Soft Gel Viagra Generika kaufen Viagra kopen apotheek Acquistare Levitra Strips Viagra Original kaufen Cialis online Erfahrungen Generika Testpakete Cialis kopen Kamagra kaufen Kamagra 100 mg Cialis Soft Tabs bestellen Kamagra Oral Jelly bestellen Generic Viagra Professional
Türkçe
E-mail GSM
infosumerevleri.com +90(532) 272 60 65
  • Rezervasyon konaklama bedelinin %30 kısmının ödenmesiyle kesinleşir.
    Kalan tutar tesise giriş sırasında peşin ödenir.
  • Rezervasyon iptalleri:
    • Giriş tarihine 60 günden daha fazla süre kala yapılan iptallerde (yazılı olması şart), alınan bedelin %60 kısmı geri ödenir.
    • Giriş tarihine 30-60 gün kala yapılan iptallerde (yazılı olması şart), alınan bedelin %40 kısmı geri ödenir.
    • Giriş tarihine 30 günden daha az süre kala yapılan iptallerde ve/veya konaklama başladıktan sonra yapılan vazgeçmelerde alınan bedel hiçbir şekilde geri ödenmez.
  • Villalarda en fazla 7 kişi, dairelerde en fazla 4 kişi konaklayabilmektedir.
  • Konaklama sırasında istenen temizlik ekstra ücrete tabidir.
  • Elektrik ve su tüketim bedelleri kiracıya aittir.
E-mail GSM
infosumerevleri.com +90(532) 272 60 65
  • Reservation is confirmed after the receipt of 30% of the total payment. The rest 70 % will be paid during the check-in.
  • Reservation cancellations: ( Written confirmation is needed)
    • 60% of deposit will be refunded in cancellations confirmed prior to 60 days to check-in.
    • 40% of deposit will be refunded in cancellations confirmed between 30- 60 days to check-in.
    • No refund in cancellations less than 30 days to check-in or after the check-in.
  • Maximum capacity of accomodation is up to 7 guests in villas and 4 guests in flats.
  • Extra cleaning is subject to fee.
  • Electricity and water consumption expenses are charged to customers.
adidas schuhe adidas superstar adidas superstar damen adidas sneaker
barbour jas uggs woolrich jacken barbour pas cher parajumpers jacka canada goose jas nep duvetica uk moncler dam canada goose belgie belstaff outlet canada goose jas canada goose herren woolrich outlet parajumpers outlet moncler jakke moncler jas canada goose jakke dame canada goose takki
peuterey sale duvetica piumini peuterey herren barbour jacke canada goose rea duvetica doudoune duvetica mantel canada goose zug canada goose jacke ugg pas cher canada goose schweiz canada goose jacka parajumpers schweiz moncler jas dames peuterey outlet ugg baratas uggs rea
timberland shoes timberland shoes timberland scarpe scarpe timberland